Last ned

Bodymaze by Andreia Brazier Om

Bodymaze by Andreia Brazier Spesifikasjoner
Versjon:
1.3.0
Dato lagt:
28. august 2022
Dato løslatt:
21. mai 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone og iPod touch

Bodymaze by Andreia Brazier v1.3.0

Bodymaze-appen er her. Fire ganger verdensmester i fitnessmodeller, Andreia Brazier har laget robuste treningsprogrammer for treningsstudio og hjemme som vil..

Bodymaze by Andreia Brazier Skjerm


Bodymaze by Andreia Brazier Editors 'rating

Bodymaze-appen er her! Fire ganger verdensmester i fitnessmodeller, Andreia Brazier, har laget robuste treningsprogrammer for treningsstudio og hjemme som vil få deg til å se resultater på kort tid. Begge programmene er ypperlige for de som nettopp har begynt på treningsreisene, eller de med mer avanserte kondisjonsnivåer som ønsker å endre ting og se endringer i kroppen!

Treningene inkluderer:

-Videoopplæringer for hver øvelse

-Tips om riktig treningsform, for å sikre effektive treningsøkter

- Minimalt utstyr, noe som gjør det enkelt å trene hvor som helst

I tillegg til de fantastiske treningsprogrammene inkluderer Bodymaze livsstilsmåltider! Disse inkluderer Andreias sunne favorittoppskrifter, som vil hjelpe deg med å oppnå ønsket kropp og viktigst av alt, hjelpe deg å føle deg sunn og sterk fra innsiden og ut. Enten du ønsker å gå ned i fett, oppnå en bærekraftig sunnere livsstil, eller bulk opp ved å få muskler, er Andreias ernæringsplaner perfekte for deg! Hver av de sunne oppskriftene kommer med en trinn-for-trinn-video som viser deg hvordan du tilbereder og tilbereder måltidet. Det er greit der og lett å følge, så det er ingen unnskyldninger for å spise sunt! Oppskriftene vil også bli oppdatert jevnlig, så du vil aldri gå lei.


Last ned






Similar Suggested Software

Gå ned i vekt ved å følge et fire ukers diett plan .

Fitmacro er en kalori counter app som vil hjelpe deg å miste fett eller legge vekt på å spise og spore din daglige diett, spise maten du elsker og ...

Spor mat andamp; fitness og miste vekt på den sunne måten .

Å gjøre kondisjon GØY. Bli med Caitlin Rice Fit gjennom hennes daglige treningsøkter i treningsstudioet og hjemme. BONUS-oppskrifter inkludert ..

Fat 2 Fit-appen gir deg verktøyene du trenger for å gå ned i vekt og leve en sunn livsstil. Beregn basal metabolsk hastighet (BMR), kroppsmasseindeks..

LDFIT-appen er for kvinner og menn som ønsker å forme kropp og sinn gjennom Linda Durbessons velprøvde treningsteknikker